Strømpris Nord Norge

1 day agoPå mandag er det ventet at snittprisen i Nord-Norge vil havne på 1805 øre per kilowattime. Det er mye som skjer samtidig nå nord for Dovre.


Historiske Strompriser Norgesenergi

Lørdag vil strømmen i Sør-Norge koste i snitt 38558 øre per kWh.

. Beregningen tar ikke høyde for eventuell strømstøtte. Med overføringskapasitet mener man evnen til å transportere strøm innad og mellom prissoner. Maksprisen i Nord-Norge kommer til å ligge på 101 kroner per kilowattime mellom klokken 10 og 11 i morgen.

Samme dag lå strømmen på 307 kroner pr. Det er også andre dag på rad med prisrekord. Inkludert avgifter og nettleie blir snittprisen gjennom dagen omtrent 17 kroner kilowattimen.

Det er den høyeste døgnprisen i Norge noensinne. Det melder E24 som har gjennomgått prisanslagene fra strømbørsen Nordpool. Det er relativt kaldt i varslene ned i syv grader på enkelte steder.

Midt-Norge får en strømpris på 091 kroner per kilowattime fredag. Snittprisen gjennom døgnet blir 490 kroner kilowattimen viser foreløpige tall fra Nord Pool. Høyeste strømpris noensinne for andre dag på rad.

Dette er prissonene i Norge. Da er det bare Frankrike av landene som bruker Nord Pool som har høyere priser med 41856 øre. I Midt-Norge og Nord-Norge falt prisene tirsdag til 001 kroner per kWh.

Det er ikke så ofte at snittprisen for hele døgnet er høyere her enn ellers i Europa men det har skjedd en del helgedager i det siste og nå også på enkelte virkedager. Den dyreste timen i Sørvest-Norge er klokken 2223 i kveld da strømprisen kommer opp i 526 kroner kilowattimen. Forskjellene i strømpris er basert på sonens samlede strømforbruk kraftproduksjon og overføringskapasitet.


Stromregioner Dagbladet Stromsjekk


Stromprisen Er Opptil 1833 Hoyere Enn I Fjor Ekspertene Tror Den Skal Enda Hoyere Hvordan Kan Vi Gjore Noe Med Dette R Norge


Nord Norge Er Utsolgt For Strom Finansavisen


Qrmby5skx2wqsm


Derfor Er Strommen Billigere For Nordlendingene


Halv Pris Pa Strommen I Midt Og Nord Norge


37vpkl4txkmrem


Na Koster Strommen Over Dobbelt Sa Mye I Sor Norge Som I Nord


Nord Norge Har Den Desidert Billigste Strommen E24


Xv384tp369mjgm


Utviklingen I Strommarkedet Fordrer Gronn Omstilling Kunnskapsbanken


Slik Gar Strommen Ut Og Inn Av Norge


Stromprisen Over 6000 Ganger Dyrere I Sor Norge Enn I Midt Og Nord Norge Norges Mest Aktuelle Nettside


Nord Norge Hadde Europas Billigste Strom I 2021


Her Gar Grensen Mellom Dyrt Og Billig Slik Er Strom Norge Delt Inn Tu No


Kan Bli Gratis Strom I Nord Norge Og Trondelag Til Varen Vg


Vi Som Krever Billigere Strom Dagens Strompriser Mange Firma Melder Na Om Astronomiske Stromregninger Og Fare For Konkurs Facebook


Se Dagens Strompris For Ditt Omrade Ustekveikja Energi As


Hva Pavirker Stromprisen Strom Fra Circle K

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel